Leuk dat je bij ons komt winkelen!

Bij Jewellery by Maaik vind je sinds 2020 de hipste sieraden. Wij zijn begonnen met handgemaakte sieraden zoals minimalistische kettinkjes en hippe armbandjes. Een groot deel van onze sieraden worden nog steeds met de hand gemaakt in Nederland. Op die manier krijg je een duurzaam gemaakt sieraad en ook nog eens een uniek ontwerp. Dagelijks worden er door ons nieuwe sieraden ontworpen. Wij volgen de trends en spelen daar razend snel op in zodat je altijd trendy sieraden bij ons kan vinden.

Sieraden

Wij zijn nog steeds dol op onze sieraden omdat je er eindeloos mee kan combineren. We hebben de mooiste goudkleurige en zilverkleurige armbandjes, oorbellen, ringen en kettinkjes. AL onze sieraden zijn gemaakt van stainless steel en zijn dus waterproof! De sieraden verkleuren dus niet in aanraking met water! Deze kunnen super goed als basis dienen om te combineren met elkaar en blijven mooi.

Trendy accessoires

Wij zijn ooit begonnen met sieraden maar je vindt nu ook super hippe accessoires en zelfs kleding bij Jewellery by Maaik. Wij vinden het leuk om voor jou iedere maand een trendy en betaalbare collectie samen te stellen. Met onze riemen, tasjes, bikini's en scrunchies maak je je outfit helemaal compleet!!

Alle collecties worden samengesteld door Maaike die dit bedrijf als jonge onderneemster op haar 15e is begonnen.

Bedrijfsgegevens: 

Bedrijfsvoering / Sales:

JewellerybyMaaik

Hoogwolde 7

8072PW  Nunspeet

Tel nummer: 06-25336110

 

KvK: 81510306

BTW nummer: NL003569775B50

  

Contact: info@jewellerybymaaik.com