VERZENDEN

Wat zijn de verzendkosten?

Bij de sieraden en/of accessoires heb je de optie het te laten verzenden met of zonder track and trace. Voor Nederland bedragen de verzendkosten 1,99 onder de 20 gram, 2,99 tussen de 20 - 50 gram en 3,99 tussen de 50 - 100 gram zonder track and trace. Met track and trace is dit 4,95 als brievenbuspakketje. 
De tasjes, displays, riemen en haar clips etc. verzenden wij standaard als pakket met track and trace. De kosten hiervoor zijn €6,95.

Voor België bedragen de verzendkosten €5,50 als brievenbuspakketje. €9,95 als pakket met track and trace..

 

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling binnen krijg?

Alle bestellingen worden binnen 1-2 werkdagen verzonden. M.u.v. pre orders. Meestal heb je het de volgende werkdag in huis als je in Nederland woont. Voor België geldt dit 2/3 werkdagen voordat je het in huis hebt. Vanaf het moment dat wij het pakketje via het PostNL-punt verzenden zijn wij niet aansprakelijk voor vertraging bij PostNL en/of wanneer ze het leveren. 

RETOURNEREN

Kan ik sieraden retourneren?

Sieraden, tassen en accessoires mogen geretourneerd worden, met uitzondering van oorbellen, haar clips en mutsen ivm hygiëne. Stuur ons een dm op Instagram of een email naar info@jewellerybymaaik.com als u sieraden, tassen of accessoires wilt retourneren. Suprise boxen mogen retour, je krijgt dan een tegoedbon. 

Kan ik kleding retourneren?

Ja, kleding mag geretourneerd worden. Als het gekozen product voor jou qua maat niet schikt of het product bevalt niet dan kan je het retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. Retourneren kan alleen met een ingevuld en bijgevoegd retourformulier. Zodra wij jouw retour hebben ontvangen krijgt u een keuze uit geld terug, een nieuwe maat of een waardebon, exclusief verzendkosten. Retourneren moet binnen 14 dagen. Bij sale items & suprise boxen krijgt u een waardebon. 

Voorwaarden: Het geretourneerde artikel mag niet beschadigd zijn en geen make-up vlekken, zweet of parfumgeur bevatten. Retourneren moet binnen 14 dagen na ontvangst. 

VUL HET FORMULIER VOLLEDIG EN COMPLEET IN. VOEG HET RETOURFORMULIER TOE AAN JE RETOUR.

Retourformulier downloaden

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening. U moet online bij dhl of postnl een label aanmaken en op de verzendzak / doos plakken.

Indien de bestelling is betaald met KLARNA wordt bij retourneren 4% transactiekosten in mindering gebracht op de terugbetaling.